Bed & Breakfast Kiruna

english

Välkommen till 68 degrees bed and breakfast
Hotell, Kiruna.

68° bed and breakfastVarför bo på hotell när man kan bo i hemmiljö? I vårt hus i centrala Kiruna bor vi själva på bottenvåningen och våra gäster på övervåningen. Vi delar ytterdörr och hall.

Vi tycker om att ha gäster i vårt hem och ser fram emot att träffa er.

68 degrees bed and breakfast är väl anpassat för grupper och familjer ‐ om man bokar båda våra sovrum ingår två vardagsrum/extrarum plus känslan av en egen lägenhet.
Vi finns mindre än tio minuters promenad från de flesta ställen man kan tänkas besöka i stan. Tyvärr kan vi inte utlova norrsken under tiden ni är här, men om de 'visar sig' kan man enkelt se dem från vår trädgård (så behöver man inte heller stå ute i skogen och frysa).

Kiruna är en intressant och spännande stad med stora utmaningar på grund av att gruvan alltmer underminerar de centrala delarna av stan. Naturen runt stan är vacker och storslagen. I den kan man exempelvis uppleva mer tystnad än de flesta av oss är vana vid. På vintern är det en upplevelse att gå ut och vandra på frusna sjöar och vattendrag, eller att helt enkelt gå på den hårda ytan av gamla snöskoterspår.
Man behöver inte boka in sig på organiserade turer, vi hjälper gärna till med råd och rekommendationer för mer självständiga utflykter och upplevelser.


Att boka

Vi tar ingen avgift vid bokningstillfället - full betalning sker vid ankomsten, avbokning är kostnadsfri upp till 48 timmar innan ankomst.

I vinter erbjuder vi nedsatt pris för grupper (minst fyra) och för bokningar längre än tre nätter.

Det finns mer information om rummen under valet 'Rummen' ovan, eller använd sökfunktionen här för att ta reda på priser och om rummen är lediga.


Om du har frågor skicka ett mail, vi hjälper till om vi kan.

Email: 68 degrees b&b