Bed & Breakfast Kiruna

english

Hotell och Bed and breakfast i Kiruna.
Välkommen till oss denna vinter
Hotell, Kiruna.

68° bed and breakfastHos oss på 68 degrees bed & breakfast kan upp till fem gäster bo bekvämt i 'hemmamiljö '. Båda våra dubbelrum känns mer som små lägenheter än hotellrum. Rummen har varsitt extrarum med bord och bekväma sittplatser. Det går även att boka hela övervåningen (speciellt lämpat för grupper om fyra eller fem gäster) och man har då alla fyra rummen plus ett eget badrum med toalett och dusch.

Huset är vårt eget hem och vi gillar den direkta kontakten med våra gäster. Vi utnyttjar inga bokningsagenturer eller resebyråer utan gästerna bokar direkt med oss här på vår hemsida. Man kan också kontakta oss direkt via mail.

Huset, helt i trä, byggdes på 1920‐talet och har blivit utbyggt och renoverat i flera omgångar sedan dess och är idag helt modernt. Åt ena hållet har vi bra utsikt mot skog och berg, i den andra riktningen är det ungefär 10 minuters promenad till det mesta i stan.

Vi kan inte lova norrsken, vilket många brukar fråga efter, men om det är norrsken och molnfritt ser vi dem enkelt från vår gård ‐ gärna tillsammans med våra gäster.

Kiruna är en intressant och spännande stad och med stora utmaningar de närmaste åren på grund av att gruvan alltmer underminerar nuvarande centrum. Naturen runt stan är fantastisk. Vacker och storslagen där man kan uppleva mer tystnad än de flesta av oss är vana vid. På vintern är det upplevelse att gå ut och vandra på frusna sjöar och vattendrag, eller helt enkelt gå på den hårda ytan av gamla snöskoterspår.
Man behöver alltså inte boka in sig på organiserade turer, vi hjälper gärna till med råd och rekommendationer för mer självständiga utflykter och erfarenheter.


Att bo på 68 degrees

Gäster delar ytterdörr och hall med oss och andra gäster och äter frukost på bottenvåningen i vårt vardagsrum. På övervåningen har man ett sovrum plus ett extra rum med bord och bekväma sittplatser.

Det ena av våra dubbelrum har en balkong i 'vardagsrummet' med utsikt över en del av staden, det andra dubbelrummet har ett större vardagsrum där det finns möjlighet att ha en extrasäng.

Det finns mer information om rummen under knappen 'Rummen' ovan.

Om ni är en grupp om fyra eller fem (eller av annan anledning vill boka hela övervåningen) kan vi erbjuda ett rabatterat pris (jämfört med att boka de två rummen separat). Denna bokning kan göras här på vår hemsida, men hör av er till oss först så vi kan ge det lägre priset.Se efter om vi har lediga rum och boka här

Välj önskat datum och antal nätter nedan för att få reda på tillgänglighet och priser.


Om du har frågor skicka ett mail, vi hjälper om vi kan.

Email: 68 degrees b&b