Bed & Breakfast Kiruna

In English english
För tillfället har vi stängt.

68 degrees bed and breakfast
Hotell, Kiruna.

68° bed and breakfastBo hemma hos oss. I vårt hus i centrala Kiruna bor vi själva på bottenvåningen och våra gäster på övervåningen. Vi delar ytterdörr och hall med varandra. Vi ser fram emot att träffa er.

68 degrees bed and breakfast är anpassat för grupper och familjer ‐ om man bokar båda våra sovrum ingår två vardagsrum/extrarum och känslan av att ha en egen lägenhet.
Vi finns mindre än tio minuters promenad från de flesta ställen man kan tänkas besöka i stan. Vi kan inte utlova norrsken under tiden ni är här, men om de 'visar sig' kan man enkelt se dem från vår trädgård (så behöver man inte stå ute i skogen och frysa).

Kiruna är en intressant och spännande stad med stora utmaningar framför sig under de närmaste åren på grund av att gruvan alltmer underminerar de centrala delarna av stan. Naturen runt stan är vacker och storslagen. I den kan man exempelvis uppleva mer tystnad än de flesta av oss är vana vid. På vintern är det en upplevelse att gå ut och vandra på frusna sjöar och vattendrag, eller att helt enkelt gå på den hårda ytan av gamla snöskoterspår.
Man behöver alltså inte boka in sig på organiserade turer, vi hjälper gärna till med råd och rekommendationer för mer självständiga utflykter och erfarenheter.


Att boka

Vi tar ingen avgift vid bokningstillfället - full betalning sker vid ankomsten, avbokning är kostnadsfri upp till 48 timmar innan.

Det finns mer information om rummen under valet 'Rummen' ovan,
eller använd sökfunktionen här för att ta reda på priser och om rummen är lediga.

Trip Advisor

                                                                           
Bokning

Man betalar inte när man bokar ‐ ‐ vi tar betalt när ni kommer, avbokning är utan avgift upp till 48 timmar innan bokningens början.

Rabatter finns för grupper och om man bokar fler än tre nätter.

Fler detaljer om våra rum och annat finns under flikarna ovan. Tillgänglighet och priser finns här.Om du har frågor skicka ett mail, vi hjälper till om vi kan.

Email: 68 degrees b&b


68 degrees bed & breakfast 68 degrees, verandah 68 degrees, garden 68 degrees, entrance 68 degrees, view from guest room Northern lights from the garden